Відомий Instagram Facebook, співак і композитор Павло Зібров не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальних мережах Instagram і Facebook, де за його життям стежать понад 70 тисяч осіб.
І зараз на просторах Facebook Виконавець опублікував посилання на Youtube-відео "Go_A" - Хрещатик (кавер на Павла Зіброва)", і заявив, що ще три роки тому він оголошував конкурс на оригінальне виконання його хіта, в якому Катерина Павленко з групою візьме участь, а вже зараз вони зайняли п'яте місце на "Євробачення" з українською піснею.

Go_A, instagram.com/go_a_band
Go_A, instagram.com/go_a_band

"Три роки тому я оголосив конкурс на оригінальне виконання мого хіта. І хто б міг подумати, що через три роки, наша українська група Go_A, яка на відео співає Хрещатик в машині, вийде в Топ-5 фіналістів Євробачення. Щиро вітаю, гордий за Україну. Напередодні Дня Києва співаємо Хрещатик разом!", - пише Павло Зібров у публікації.

Павло Зібров, скріншот: Facebook
Павло Зібров, скріншот: Facebook

"Тому що у вас легка рука і відчуття талантів!", "Несподівано!", - пишуть користувачі в коментарях. Відеозапис за весь час переглянули понад 200 тисяч разів, а сподобалася пісня у виконанні Go_A 11 тисячам користувачів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, "На танках...": Катя Павленко з Go_A прокоментувала "тур по Росії"

Як повідомляв "Знай.ua", Go_A довелося рятуватися перед "Євробаченням": "Так кричали..."

Знай.ua писав, Зібров в оточенні Поплавського, Винника і красивих жінок згадав молодість: "Старше покоління..."