Стало відомо, що альпіністку з Одеси Яну Кривошею вдалося знайти мертвою біля гори Геіксіврісі.

Її шукали протягом більше трьох тижнів і знайшли на 24-й день пошуків в горах Анталії. Про це повідомляє турецьке видання AntalyaHakkinda. Передбачається, що вона померла після падіння з прямовисних скель. Для альпінізму 42-річна жінка вирушила до Туреччини в суботу, 1 травня 2021 року.

Пошуки Яни, фото: Facebook
Пошуки Яни, фото: Facebook

Вона прибула в район Гейікбайири, де відбувалися останні сходження і піднялася на гору, на висоті 1715 метрів.

"Я на висоті", - написала Яна матері в неділю, 2 травня, і практично ратворилася в повітрі, хоча телефонні сигнали надходили від неї в останній раз четвертого числа.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Її шукали різні команди рятувальників, включаючи місцевих та українських. А тіло вдалося знайти лише 28 травня під час аерофотозйомки розвідувальним літаком. Команда пошуково-рятувальних служб зняла тіло загиблої альпіністки і доставила його в інститут судової медицини, щоб встановити точну причину смерті.

Тіло загиблої людини, фото: antalyahakkinda
Тіло загиблої людини, фото: antalyahakkinda

Нагадаємо, у Франківську швидка забрала з дитсадка мерці п'яних 10-річних дітей - "А де батьки?". Як зазначається, у недобудові "відпочивали" з алкоголем троє дітей віком від 10 до 12 років.

Як повідомляв "Знай.ua", тіло молодого українця виявили в річці, мати допускає вбивство: "Знайшов підозрілу роботу"

Знай.ua писав, в Одеській новобудові зірвався ліфт, батько з маленьким сином були на волосині: "Удар сильний..."