Турецька актриса і модель Ханде Ерчел не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 20 мільйонів чоловік.

Вона знаменита завдяки головній ролі в картинах "Любов не розуміє слів", "Кільце" і "Постукайся в мої двері", в якому знімається разом з іншим турецьким актором і красенем Керемом Бюрсіном. Чоловік же знімався в "Справа честі" і "В очікуванні сонця". У нього майже 8 мільйонів шанувальників на сторінці.

Ерчел і Бюрсін, фото: Instagram
Ерчел і Бюрсін, фото: Instagram

До недавнього моменту особисте життя Ханде Ерчел рясніла безліччю відносин з молодими людьми. А зараз, після активного обговорення роману актриси з партнером по серіалу Керемом в засобах масової інформації, вони підтвердили відносини один з одним. І на фанатському акаунті з'явилося їх спільне фото з малюком на пляжі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Справжня сім'я поза екраном??", "Ці двоє зустрічаються, але маленька дівчинка-дочка старшої сестри цієї жінки", "Що за дешевий фотошоп😮", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" показала "любов" від сонця: "Була три хвилини"

Як повідомляв "Знай.ua", Серкан Болат з "Постукайся в мої двері" зі пекучою брюнеткою розбив серця фанаткам: поклала груди на…

Знай.ua писав, турецький красунчик-актор Керем Бюрсін замерзає заради неї: "Прикол". Коли йому було 12 років, він разом з родиною переїхав до Сполучених Штатів Америки, де згодом влаштувався в Бостоні.