Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

30 травня 2021 року відзначається щорічне свято Дня Києва. І зараз Каменських разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком поділилися майже однаковими публікаціями з української столиці.

Потап і Настя Каменських, фото: Instagram
Потап і Настя Каменських, фото: Instagram

Вони вирішили покататися на самокатах по красивих місцях міста. Однак робили це не удвох, а з подругою - колишньою дружиною Анею Андрійчук.

"I нехай весь світ почекає! Який вихідний! Суцільне щастя❤️😘 @annchuk @realpotap", - пише Настя Каменських у публікації.

"А сумки які дорогі🔥 😂", "Шикарні😍🔥", "Які красиві😍🔥", "Настрій передається через екран🔥🔥🔥", - пишуть користувачі під її публікацією.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Покатушки з @kamenskux @annchuk # київ Скоро день Києва і я, як амбасадор столиці приготував пісню в новому альбомі", - пише Потап у себе на сторінці.

"❤️❤️❤️Кльові покатушки", "Крутяк🔥", - пишуть користувачі в коментарях під його публікацією.

Нагадаємо, Потап пішов на ризик заради упіймання "Моргенштерна" в Дубаї: "Там же і посадять тебе"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розсунула ніжки і показала пружні груди заради Потапа: "Немає слів"

Знай.ua писав, Потап розтопив серце Насті Каменських романтичним подарунком: "Лоскоче вухо"