Відома українська співачка, донька Народної артистки Ніни Матвієнко і дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко продовжує радіти фактом наявності у себе такого чоловіка. Співачка вже не в історіях показує прогулянки вечірнім Єгиптом, а просто публікує обличчя Арсена.

Цього разу Тоня Матвієнко показала фотографію профілю Арсена Мірзояна і заявила, що у її чоловіка може бути навіть прізвисько: "Римлянин".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тоні Матвієнко в мережі Instagram.

Публікація Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram

"Римлянин. @arsen_mirzoian photo @valdemar.gorlushko #тоняматвієнко #арсенмірзоян #ukraine #romani", - підписала свіже фото Тоня і залишила кілька тегів.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Публікація співачки спочатку зібрала всі кілька десятків лайків і пустувала без коментарів. Але це тільки через годину, пізніше шанувальники парочки почали активно ставити схвальні оцінки і ділитися компліментами.

Концерт Тоні Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Концерт Тоні Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Також варто нагадати нашим читачам, що Тоня Матвієнко, яка 12 квітня відсвяткувала свій день народження, з нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт. Святкове дійство з нагоди ювілею та 10-річчя творчості Тоні Матвієнка Днями відбулося у столичному Caribbean club. Артистка дала двогодинний концерт під назвою "Мій перший ювілей". На сцену Тоня Матвієнко вийшла в короткій пишній сукні і чорному піджаку.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян зізнався в коханні Тоні Матвієнко на очах у сотень людей: вибухова романтика.

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян несподівано опинився на кордоні з Білоруссю без Тоні Матвієнко: "Одна нога тут...".

Знай.uа писав, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні неабияк відірвалася на сцені: "Так хочеться...".