Українська блогерка, модель і нібито журналістка, колишня дівчина відомого співака Віталія Козловського Раміна Есхакзай продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками в мережі Instagram. Однак тут у зірки мережі не все гладко - Раміна заявила, що її хейтери розійшлися і перейшли всі межі.

Дівчина скаржиться, що піддається нападкам недоброзичливців і навіть на те, що їй вже не хочеться знімати інтерв'ю для програми "Ходят слухи".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Раміни Есхакзай в мережі Instagram.

Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram
Публікація Раміни Есхакзай, скріншот: Instagram

"Зараз перебуваю в стані тривожності. Те що відбувається на Ютубі - це тупо булінг, приниження і знецінення праці. Дуже просто сказати: "забий". Чи легко вам забити, якщо вас щодня принижуватимуть, наприклад, говорити, що ви нікчемність? Думаю, через пів року принижень, навіть найрозумніша і інтелектуальна людина почне в собі сумніватися. А якщо це продовжитиметься рік-два, людина закриється в собі і отримає психічну травму. Це мінімум.

Я щоразу після нового випуску ставлю собі питання: навіщо я це роблю? Ось навіщо? Мене постійно принижують. Знецінюють, гноблять. З 1,5-2 годинного інтерв'ю вибирають одне неправильно сказане слово і починають писати (тобто "ху***ти") коментарі.

Мені вже не цікаво знімати для глядачів. Я хочу знімати, допомагати людям і не показувати це нікому. Єдине, що мене ще тримає на Ютубі, це бажання показати людям, як виховання впливає на життя людини, як алкоголь і наркотики вбивають, як постійне цькування і нерозуміння призводять до тривожно-депресивних розладами і суїциду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якби не соціальні випуски, я б вже точно не знімала. Не цікаво. Три роки на Ютубі. Або обісрут мене, або гостя, тим самим знецінивши мою працю. Це жахливо. Єдина підтримка - це близькі і люди в Instagram. Тут всякі погані вже в блоці.", - зізналася Раміна.

Раміна Есхакзай, скріншот із відео
Раміна Есхакзай, скріншот із відео

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна розповіла на що доводиться йти заради роботи: "13 разів за 10 годин".

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна показала дорослу доньку: вже закохуються чоловіки.

Знай.uа писав, колишня Козловська Раміна повеселилася з "клоном" Шварценеггера: чудово смажить.