Молодий захисник київського "Динамо" та національної збірної України Віталій Миколенко святкує свій 22-й День народження. Цікаво, що Віталік не вперше потрапляє до табору збірної України. Дебютував Віталій за "синьо-жовтих" ще в листопаді 2018 року, відтоді провівши 14 матчів, в яких записав до свого активу один асист.

Зараз же, на зборах, гравці головної команди України приготували Віталіку "сюрприз", хлопець був до такого неготовий.

Про це стало відомо завдяки відео проєкту "Головна команда" в мережі YouTube.

Гравці збірної України ефектно привітали Віталія Миколенка з Днем народження під час ранкового тренування. У момент спілкування ювіляра з пресою кілька футболістів у складі Ярмоленка, Соболя, Яремчука та Степаненка підкралися до Віталія і зробили йому незабутній "подарунок".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Віталій Миколенко, скріншот: YouTube
Віталій Миколенко, скріншот: YouTube

Легіонери з Вест Хема і Брюгге одночасно розбили об голову Миколенка кілька сирих яєць, а представник Гента щедро посипав все це борошном. Захисник Динамо, оговтавшись від шоку, намагався наздогнати Яремчука і "поділитися" отриманим. Словом, було весело і незабутньо.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що першу зустріч у складі київського "Динамо" Віталій зіграв ще в серпні 2017 року, вийшовши в стартовому складі матчу УПЛ проти"Сталі". Миколенко вже встиг записати в свій актив сім голів і 17 асистів за 111 поєдинків на клубному рівні. Разом з "біло-синіми" він завоював всі три можливі українські трофеї: чемпіонство України, Кубок і Суперкубок країни.

Раніше повідомляли, зірку "Шахтаря" В'ячеслава Шевчука закували в наручники в центрі Києва, чинив опір поліцейським.

Як повідомляв Знай.uа, топ-8 "сталевих" пресів: Козловський, Цимбалюк, Роналду і не тільки потрапили до переліку чоловіків мрії.

Знай.uа писав, у спортивках і з "ліхтарями" під очима: українська армія показала, як забирають молодих хлопців на службу.