Канадський політик Вільям Амос був спійманий на гарячому за сечовипусканням в чашку під час онлайн-засідання парламенту.

Про подробиці події пише BBC.

Повідомляється, що Вільям Амос під час відеоконференції парламенту помочився в кавову чашку. Цей інцидент не змогли проігнорувати його колеги і користувачі соціальних мереж, тому незабаром він вибачився і назвав свій вчинок неприйнятним.

"Я глибоко збентежений своїми діями і тим стражданням, яке вони могли заподіяти будь-кому, хто був їх свідком", - заявив Вільям Амос.

Вільям Амос / скріншот з відео
Вільям Амос / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Канадський політик зазначив, що інцидент стався випадково і він тимчасово відійде від виконання деяких зі своїх зобов'язань. У той же час, Вільям Амос продовжить представляти своїх виборців.

Політик пообіцяв, що незабаром "звернутися за допомогою", Однак, за якою саме, він не уточнив. Крім цього, Вільям подякував колег і рідних за підтримку і розуміння.

Варто відзначити, що подібний інцидент з Вільямом Амосом вже траплявся: в середині квітня політик з'явився перед камерою повністю оголеним. В цей час якраз відбувалася його відеоконференція з колегами.

Тоді Вільям пояснив, що камера випадково включилася, поки він переодягався з пробіжки. Амос заявив, що дуже збентежений подією і пообіцяв, що подібного більше не відбудеться.

Пост Вільяма Амоса в Twitter / скріншот
Пост Вільяма Амоса в Twitter / скріншот

Нагадаємо, що у Бразилії модель з апетитними формами одягла на весілля "голе" плаття, виставивши на показ нижню білизну.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі нудист підставив булки сонцю прямо на балконі: милувалися всі сусіди.

Також Знай.uа писав, що Волочкова скинула з себе одяг, прикривши тільки груди руками:"Радійте".