Кажан розвернув пасажирський літак з Індії - авіалайнер довелося повертати в аеропорт.

Про це передає телеграм-канал "LIFE SHOT".

Відомо, що рейс "Air India", прямував з Нью-Делі в Ньарк (США), в один момент по салону почала літати миша. Тільки через 30 хвилин пасажири доповіли про непрошеного "зайця" командиру лайнера. Пілот розгорнув Boeing 737 назад в аеропорт імені Індіри Ганді.

Подорож бізнес-класом закінчилася для тварини в руках у зоозахисників, які відпустили її назад в дику природу.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Рейс Air India прямував з Нью-Делі (Індія) в Ньюарк (США), як раптом по салону почав розсікати "коронавірусний" звір. Через 30 хвилин страху і паніки про непроханого гостя доповіли командиру повітряного судна, і він розгорнув Boeing 737 назад в аеропорт імені Індіри Ганді. Plague Inc: coronavirus edition",- йдеться в повідомленні.

"Нехай летить", " 30 хвилин все гальмували і самий кмітливий здогадався, що треба б екіпажу повідомити ?", "це дракула прилетів умовляти Джонні", " а 737 здатний з Індії до Штатів без пересадок долетіти?", "Може він в Америку хотів...", "Це або 777, або 747, але ніяк не 737.ось і вір цим новинникам", "наступного разу буде привід сказати, що на борту миша і можна садити будь-який лайнер", " навіщо? Невже не можна було продовжити політ?",- комметировали підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську сотню дружків Дракули випустили в небо: перезимували і полетіли

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка руками збирала фекалії винуватиці covid-19: "подолала всі страхи"

Також «Знай.иа " писав, що Пасажирський авіалайнер здійснив жорстку посадку майже без шасі, на борту 60 осіб: "лежати, Лежати..."