Скандальний російський репер Моргенштерн показав, яку розкішну вечірку влаштував для своєї дівчини Ділари.

Відповідні ролики з'явилися на його сторінці в TikTok.

Вже кілька років Алішер Моргенштерн зустрічається з дівчиною на ім'я Ділара. Нещодавно вона святкувала свій День народження, на честь чого репер влаштував їй грандіозну вечірку, подарував машину і кейс з 5 мільйонами рублів.

"Вона заслужила це, тому що була поруч до популярності", – сказав Алішер в день народження коханої.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Звичайно ж, Моргенштерн показав уривок з вечірки своїм шанувальникам в TikTok, опублікувавши кілька роликів. На одному з них Ділара розбиває святковий торт, підготовлений коханим. Коли вона розбила шоколадну сферу навколо нього, то побачила, що всередині ховається золота цифра "21", де одиниця зроблена у вигляді чоловічого статевого органу.

При цьому, на тлі Алішер підбадьорював кохану і зізнався в почуттях. Все це відбувалося під його пісню"смоктати це талант".

Ділара була неймовірно рада і здивована подарунку Моргенштерна, а після побаченої цифри покрутила пальцем біля скроні, дивлячись на свого зоряного хлопця.

@morgen_stern_ggg

Др продолжается. #моргенштерн #morgenshtern #abc #топ #рек #xyz #gimni

♬ оригинальный звук - Morgen_Shtern_ggg

Нагадаємо, що Моргенштерна взявся захищати адвокат з України, при чому тут колишня Козловського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Моргенштерна після заборони в'їзду в Україну забирають в армію: кадри з військкомату.

Також Знай.uа писав, що Моргенштерн не змовчав після заборони в'їзду в Україну:"Розь*бем стадіон".