На офіційному сайті Міністерства культури та інформаційної політики України з'явився перелік особистостей, які створюють загрозу національній безпеці.

У наданому списку близько 200 осіб, серед яких можна помітити прізвище і одного з найпопулярніших зірок російського шоу-бізнесу Моргенштерна. Він знаходиться на 25 місці з 29 квітня 2021 року.

Моргенштерн, скріншот: mkip.gov.ua
Моргенштерн, скріншот: mkip.gov.ua

Списком займається Мінкульт на підставі звернень РНБО (Ради національної безпеки і оборони України), СБУ (Служби безпеки України), а також Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення. Зараз же рішення було винесено за поданням СБУ. Алішер Валєєв не проводитиме концерти в нашій країні. Перелік осіб постійно оновлюється, що І сталося сьогодні, 29 квітня.

У списку також можна помітити покійного Валентина Гафта, Олега Газманова, Сергія Безрукова, надію Бабкіну, Федора Бондарчука, Михайла Боярського, Фреда Дерста з Limp Bizkit, Жерара Депардьє та багатьох інших.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Моргенштерн, скріншот: mkip.gov.ua
Моргенштерн, скріншот: mkip.gov.ua

Раніше Алішер зазначав, що не планує їхати в Україну на виступи, так як відчуває "банальний страх". Однак не зумів привести конкретні аргументи на захист своїх побоювань.

Нагадаємо, Моргенштерн боїться їхати в Україну, земляки йому відповіли: "Зібров тут життя прожив". "Найімовірніше, що ми не поїдемо до Києва, там починаються якісь дивні, прикольні штуки",-заявив він.

Як повідомляв "Знай.ua", кумир українських дітей Моргенштерн наблизився до своєї аудиторії - надів підгузник

Знай.ua писав, агресивні фанати "чистоти нації" побили хлопця за російський реп у центрі Києва: "Палець відріжемо"