На сторінці в Instagram відомої української телеведучої та блогерки Лесі Нікітюк з’явився новий допис.

Цього разу вона показала, як намагається приборкати «норовливе» надувне коло для плавання у вигляді єдинорога. Однак, у неї це так і не виходить зробити – ні з першого разу, ні з десятого. Тому всі спроби завершуються «жорстоким побиттям» непокірного плавзасобу.

«Якщо осідлати коня не виходить з першого разу... то обов’язково вийде... з ніякого. Така от мудрість. Всім гарної неділі», - написала Нікітюк під відео.

Підписники телеведучої одразу ж почали коментувати її невдалі спроби стати вершницею.

«Чую вже нову пiсню...», «Ви зробили мій ранок! Обожнюю ваші відео», «Леся, як завжди», - пишуть фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Коняка трапилася норовиста, іноді, як мої рецепти на кухні», «Та ну його, того коня. Краще з гірки водяної поспускатися», «Якщо дуже хочеться, то треба старатися. І обов’язкове вийде. Принаймні, я так думаю», «Коняка бешена», «Після невдалого осідлання, так і потрібно з конем робити», - вважають фанати.

«Леся Іванівна, не психуйте. У вас обов'язково вийде», «Ось тому я навіть не намагаюся - знаю результат», «Хто їх придумав цих коней, це ж суцільний стрес! Я думала, Ви його проткнете в кінці», - сміються коментатори.

Нагадаємо, Леся Нікітюк змусила українців валятися по підлозі від сміху: "Щас лусну". Телеведуча поділилася емоціями від відпустки в Туреччині.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк привітала вагітну Катю Осадчу з особливою датою: "Найкращий день".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк вразила змінами, українці не впізнають: "Оля Полякова відпочиває".