Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 30 травня 2021 року, вирішив привітати Київ з Днем народження.

Адже щорічно, в останню неділю травня, вся столиця відзначає свято Дня Києва. Глава держави написав пост про столицю як у соціальній мережі Facebook, так і в Telegram. Зеленський зазначив, що наше головне місто-мільйонер дуже особливе, адже, за його словами, немає такої людини, яка не знайшла б у Києві щось своє.

Володимир Зеленський, фото з instagram
Володимир Зеленський, фото з instagram

"Київ - він особливий. Здається, немає такої людини, яка б не знайшла тут щось своє. Затишні і повні історією вулички Подолу і широкі проспекти спальних районів - заворожують по-своєму. Але головне в Києві те, що ти постійно чуєш його серцебиття. Серцебиття, яке заряджає. Якби Київ був людиною, сьогодні я хотів би просто обійняти його і сказати: "Люблю тебе, старий!". З днем народження, Київ!", - пише президент України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кияни в коментарях до публікації почали приймати привітання, а також жартувати над президентом, згадуючи деякі яскраві моменти його правління. Хтось же залишив весь свій негатив. "Спасибі за привітання. А Київ все ще пахне шуармою? Або сидячи на держдачі запах не відчувається?))", "Київ раніше був особливий. А зараз банда пройдисвітів перетворює на звичайний бетонний переповнений мурашник. Брудний і аби як забудований", " Київ для мене стало другим домом. Вітаю всіх українців і киян", "Боже! Як красиво написяно! Ой, вибачте, написано!", - пишуть вони.

Коментарі, скріншот: Facebook (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Facebook (Зеленський)

Нагадаємо, Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський назвав головну мету України на 2021 рік: "Недооцінений потенціал"

Знай.ua писав, Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв