На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Олени-Крістіни Лебідь з'явився новий пост.

"Твоє обличчя, коли сказали, що післязавтра - червень! І пора ставити зимові шини", - написала Нікітюк під відео.

Читачі телеведучої відразу ж почали коментувати її вираз обличчя.

"Це я коли мама сказала збирати речі і їхати до бабусі на ціле літо", " Худа?? Світ зійшов з розуму! Струнка, витончена, неймовірно жіночна, стильна дівчина", "У мене зараз такий погляд що мені сьогодні 30 років", "Але ж в травні 31 день, а сьогодні 29", - пишуть фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ось дивлюся на всі ці фото, і думаю ... звідки скільки у вас позитиву і радості? Щаслива людина, приємно дивитися ... така собі запальничка", "Мені подобатися!!! Така класна, і весела!!! Запальничка!!! і на екрані завжди виглядає відмінно", "Літо обіцяє бути зимовим", "Обіцяли зиму, а отримали осінь. Обіцяли весну, а отримали зиму! шта?", "Майже Єгипет... ключове слово "майже"", - вважають фанати.

"Це у мене таке ж обличчя було коли мені сказали що скоро літо", "Це коли поїхав на природу і почався дощ!!! А як же смажити шашлик???", - сміються коментатори.

Нагадавши, Олена-Христина Лебідь показала груди незнайомцю на вулиці: "у розпалі". Телеведуча зняла реакцію на камеру.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Олена-Христина Лебідь потрапила в незручну ситуацію з собачкою: "з тобою все добре?". Зірка проекту" Аферисти в мережах " Олена-Христина Лебідь показала несподівані кадри.

Також " Знай.ua " писав, що Олена-Христина Лебідь згадала найяскравіших шахраїв у своєму житті: "Твої губи-як карасі". Ведуча згадала найцікавіших персонажів.