Сама безстрашна ведуча Нового каналу розповіла, хто з аферистів запам'ятався їй найбільше за шість сезонів проекту

З ким тільки не доводилося спілкуватися Олені-Христині Лебідь під час зйомок проекту "Аферисти в сітях", шостий сезон якого Новий канал покаже вже сьогодні, 10 травня, о 19:00. Вона натикалася на шахраїв-парфумерів, шантажистів, недобросовісних таксистів і просто дуже дивних персонажів. І саме останні зайняли особливе місце в її скарбничці спогадів.

"Мені чомусь завжди запам'ятовується тільки хороше. Тому в моєму багажі незабутній віршик Валентин! Досі нагадують в соцмережах про його творчість: "ти - як прекрасна статуя, і у статуї немає..." або: "Твої губи - як карасі..." Вибачте, я знову ржу! Неначе знову з ним у човнику,-поділилася спогадами Олена-Крістіна Лебідь в інтерв'ю журналу "Теленеделя". - Ну і, звичайно, Валера-секс-машина! До речі, в новому сезоні глядачів чекає сюрприз! Валера захотів другого побачення! Воно стало таким же незабутнім, як і перше. І Танюха знову зіпсувала нам сюсі-пусі (сміється)".

Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram
Олена-Христина Лебідь, фото: Instagram

У минулих сезонах Олені-Крістіна не раз довелося зіткнутися з героями-"мемами". А чи будуть такі персонажі в шостому сезоні?

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"О, так! Прямо закриваю очі і прицмокую губами ... Купідонс Київський, який показав мені свою ... родзинку! Мені здається, він переплюнув Валеру-секс-машину", - сміється ведуча Нового каналу.

Раніше ми повідомляли, Олена-Христина Лебідь викрила 30 нових схем шахраїв.

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Христина Лебідь готова подарувати коханій жінці всі чудеса світу.

Також "Знай.uа" писав, що Олена-Христина Лебідь потрапила в незручну ситуацію з собачкою.