29 травня 2021 року на телеканалі СТБ пройшов 17 випуск "МастерШеф. Професіонали-3", в ході якого визначилася п'ятірка найсильніших кулінарів сезону.

Остання битва чорних поставила крапку на участі Стелли в подальшій боротьбі за станом здоров'я. Однак у битві все ще могли взяти участь Еля, Віктор і Микола. Цим учасникам потрібно було спробувати поєднати мистецтво діорами з кулінарією. Кожен кухар мав свою тематику, засновану на культових фільмах. Йдеться про "Інтерстеллар", "Зоряні війни" і "П'ятий елемент".

МастерШеф. Професіонали-3, скріншот: Youtube
МастерШеф. Професіонали-3, скріншот: Youtube

І на кожній з інсталяцій був відсутній найголовніший об'єкт-планета. Еле потрібно було приготувати Землю і зробила вона її з десерту з декількома видами крему, двох видів кулі і шоколадного бісквіта з мигдалем. Ектору дуже сподобалося блюдо візуально, через що він навіть не хотів його руйнувати.

Віктор готував вогняну планету за допомогою неймовірно смачних чіпсів з печеного перцю з імбиром і полуницею, а сферу з мусу з горіхами, компоті з буряка, бісквіта, просоченого в сиропі з розмарину і імбиру, і кулі зі смородини. Десерт посхитив всіх суддів ніжністю і вишуканістю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Миколі випала Зірка смерті. Її приготування закінчилося мусом з м'яти і білого шоколаду, бісквіта з цедрою лайма, просоченої кави з бренді і глазурованого в білому шоколаді, і желе з чилі та малини. Коля доклав багато зусиль, щоб відтворити концепцію і форму сфери, яка в результаті вийшла легкою і хрусткою.

Тому у фіналі змагатимуться Віктор, Микола, Елеонора, Владислав та Лілія.

МастерШеф. Професіонали-3, скріншот: Youtube
МастерШеф. Професіонали-3, скріншот: Youtube

Нагадаємо, "МастерШеф. Професіонали" 15 випуск: улюбленець українців допустив фатальну помилку і покинув проект

Як повідомляв "Знай.ua", чудовий шашлик від зірки "Майстер-шеф": Ектор показав простий рецепт маринаду

Знай.ua писав, "МастерШеф. Професіонали" випуск 14: хто не зміг зробити їстівну пару шнуркам і гребінці і покинув проект