Відомий український спортсмен, абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик в останні кілька тижнів не так часто радує своїх шанувальників новими кадрами в мережі. Однак шанувальники і випадкові зустрічні люди публікують спільні фото зі своєю улюбленою зіркою.

Цього разу Олександр Усик з'явився на спільному фото з однією симпатичною українською журналісткою. Парочка сіла за столом і з легкими посмішками попозувала для нового загального знімка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації користувача мережі Instagram "luckyprincessofthenight".

Олександр Усик, скріншот: Instagram
Олександр Усик, скріншот: Instagram

Публікацію підписали просто: "П'ятниця" і залишили смайлик у вигляді пляшки шампанського. Саме фото за кілька днів зібрало всього близько сотні лайків, але це ж не приділ для одного з найпопулярніших українських спортсменів. Мабуть шанувальники Саші ще не дісталися до знімка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що відомий Багамський середньоваговик Туреано Джонсон в Twitter заявив, що команда чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкому дивізіоні Ентоні Джошуа буде всіляко уникати обов'язкового захисту проти претендента на титул WBO Олександра Усика. Джонсон вважає, що український боксер виграє у Джошуа і можливий реванш.

"Повірте, є люди, які розбираються в боксі, але хочуть зірвати цей бій. Навіщо? Тому що вони не хочуть бачити, як Джойса або Ентоні знову перемагають. Вони бояться цього бою. Це буде повторення першого поєдинку Джошуа - Руїс, але з тією різницею, що Усик виграє ще й реванш. У суперважкій вазі не так багато загроз для Усика. Усик більш технічний, швидкість буде на його боці", - написав Джонсон.

Раніше повідомляли, Олександр Усик з ланцюгом на шиї продемонстрував стильний образ: "На блатній нозі".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Усик повернувся на 30 років тому і показав красуню-дружину: "Жінкам подобаються ці вуса".

Знай.uа писав, кум Усика Ломаченко показав меню чемпіона: всі чоловіки мріють так обідати.