Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 30 травня 2021 року, вже вітав Київ з Днем народження.

Однак також відомо, що в цей же день Кривий Ріг теж став старше. Глава держави народився в місті Дніпропетровської області і прожив там першу частину свого життя, тому він не зміг обійти це свято стороною.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Зеленський поділився фотографією човнової станції, яка знаходиться в парку імені Федора Мершавцева і зазначив, що є в Україні місто, з яким у нього пов'язані особливо теплі спогади. Адже там він створив свою сім'ю, там завжди чекають батьки, там він народився, навчався і виріс, а також дізнався про існування справжньої дружби і першого кохання.

Володимир Зеленський, фото з instagram
Володимир Зеленський, фото з instagram

"Є в Україні місто, з яким у мене пов'язані особливо теплі спогади. Де я народився і навчався. Дізнався, що таке справжня дружба і перше кохання. Місто, в якому створило власну сім'ю і де завжди чекають батьки. З днем народження, Кривий Ріг!", - пише Володимир Зеленський у публікації.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Кривий Ріг - привітання вам із Запоріжжя🙌❤️", "Кращий❤️", "Місто почервонів від сорому...", "Ви рухаєтеся в правильному напрямку. Продовжувати. Підтримувати))", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Нагадаємо, Володимир Зеленський зізнався в коханні особливому старому: "Хотів би просто обійняти"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель повернулася до Володимира Зеленського з розпитуваннями: "Видно, що відпочили"

Знай.ua писав, Олена Зеленська спробувала нове шкільне меню і розповіла про зміни з 1 вересня: 160 нових страв