Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. А зараз Дантес раптово поділився фотографією сидячи верхи на коні. Чоловік хотів лише поділитися своїм професіоналізмом в ролі ведучого, адже погладжуючи, притискаючись до коня, він вирішив повернутися прямо до кадр і заявити, що його дуже сильно заспокоює кішка.

Володимир Дантес, кадр з відео
Володимир Дантес, кадр з відео

"Просто хочу поділитися з вами моїм професіоналізмом в якості ведучого. Гладжу коня, притискаюся до неї, повертаюся в кадр і кажу: "Блііін, мене так заспокоює кішка!!!"FIN", - пише Володимир Дантес.

Після цього один з фан-акаунтів виконавця зі схожим нікнеймом написав у коментарях, що у кожного свій автомобіль.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У вас зачіски схожі, недбалі😅 😂", "Принц😍", "Принц на рудому коні!🤗😅", "Мяу😂❤️❤️❤️", "Володимир, ви прекрасні 😍", "Схожість є😂", "ООО.. Нарешті фото зі мною😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва згадала свої перші рази без Дантеса: "У 12, в клубі"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес заявив про відхід: Надя Дорофєєва ще не знає. Володимир Дантес показав саджанці кількох дерев у горщиках на підлозі автобуса.

Знай.ua писав, Володимир Дантес показав ранок без Наді Дорофєєвої: "Порушити чоловіка..."