Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Зараз же вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Зараз дівчина вирішила познайомити користувачів Інтернету зі своєю неробочою стороною, проте згодом визнала сказане жартом і зазначила, що обидві сторони зараз безробітні. Аліні Гросу комфортніше все ж позувати правою стороною.

Аліна Гросу, скріншот з Instagram
Аліна Гросу, скріншот з Instagram

Співачка поцікавилася у фанатів, чи подобається їм її неробоча сторона і чи сильно відрізняється від іншої.

"Знайомтеся, це моя неробоча сторона 😂 хоча я жартую, що у мене обидві безробітні)) але насправді, мені просто чомусь саме лівою стороною позувати менш комфортно)) а у вас таке є?))) і як вам моя неробоча сторона?))) сильно відрізняється від робочої?)) П. с. нагадую, що 4 прем'єра #Малиновиегуби 💖", - пише Аліна Гросу в публікації.

"Аліна, у вас дві прекрасні робочі сторони😍 і взагалі ви і ваша творчість прекрасні 🔥 🔥 🔥 🔥 давно вас слухаю 👂 особливо в машині взагалі те що потрібно ❤️❤️❤️ спасибі за вашу творчість 😍", "Якщо подивитися з боку, у вас всі сторони Робочі😍 💔", "Не люблю свою праву сторону(", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, Гросу у червоному корсеті підкорила 71-річного Поплавського: "Дарує бажання"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу після зізнання про нове кохання пообіцяла ще сюрприз: "Буде гаряче"

Знай.ua писав, Гросу після зізнання про нове кохання перетворилася на фатальну красуню заради Полянського: "Неземна богиня"