Популярний український співак Позитив (Олексій Завгородній) привітав Київ з Днем міста. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Був супер насичений тиждень! Кожен день ефіри, зйомки, фотосесії та інтерв'ю! Я прям ожив, набрався сил, натхнення і позитивних емоцій! Хочу більше, далі, вище! Так і буде! З Днем Києва", - коротко підписав співак знімок на своїй сторінці.

"Ну нарешті Лёшка! Чекаємо фоток, і результати зйомок", - пише з гумором один з його фанатів.

"Льоша! Приємно бачити твою посмішку! Чекаємо, чекаємо денно і нощно будь-якого пориву від тебе. Любимо і віримо. З Днем Києва!",- погоджуються інші коментатори.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я закохалася знову. Який же ти вайбовий, Льошка», - написала в коментарях колишня колега по групі «Время и стекло» Надя Дорофєєва.

"Нарешті побачимо тебе без Наді«," побачимо тебе без Наді, і це радує", "Чекаємо багато інтерв'ю, щоб було ідей зробити Едіти для тебе!", "Тепер то Лӓшка ти всім покажеш, які говорили, що ти нібито "Без Наді, ніхто". Покажеш всім, що можеш все без неї, і уроешь всіх!» ,- додають українці.

Нагадаємо, раніше Українці порівняли Павла Зіброва з Фредді Мерк'юрі з Queen: "вуса це фарт"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Павло Зібров перетворився на Мерк'юрі і кинув виклик Адель: "хто кого?"

Також «Знай.uа " писав, що Павло Зібров заспівав голосом Винника і змусив вовчиць божеволіти