Скандально відома зрадниця України, колишній прокурор Криму і екс-депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська вирішила "замолити гріхи" нібито захистом кримської природи.

Поклонська опублікувала звернення Ялтинських захисників природи та активістів, заявивши, що повністю їх підтримує.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Дорогі ялтинці, кримчани і всі, хто любить і захищає кримську природу і окремо Фороський парк! @forospark. Я подивилася відеозвернення і щиро дякую вам за теплоту, любов, довіру, сміливість і чесність! ВАША ДОВІРА для мене є найважливішим у роботі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Я не забуваю про ситуацію з фороським парком: у Генеральній прокуратурі, Міністерстві природних ресурсів та екології Росії знаходяться на розгляді мої чергові запити. Наприкінці наступного тижня (дату повідомлю у вівторок) я приїду до Ялти для зустрічі з вами та обговорення питання парку з регіональною владою.", - написала Поклонська.

Стівен Сігал і Наталія Поклонська, фото: Instagram
Стівен Сігал і Наталія Поклонська, фото: Instagram

Ми не знаємо точно про почуття "любові до природи" у зрадниці України, але ми точно знаємо, що Поклонська любить "ловити" відомих людей і робити з ними спільні фото заради "хайпу", хизуючись цим в соціальних мережах. Так, нещодавно в російській столиці Поклонська сфотографувалася з американським актором Стівеном Сігалом.

Раніше повідомляли, Наталія Поклонська приєдналася до стада овець: "Йду в ліс...".

Як повідомляв Знай.uа, відомий репер Слава КПРС йде в політику - буде депутатом в Держдумі.

Знай.uа писав, Наталія Поклонська охомутала путінського айкідошника Стівена Сігала: "Який величезний...".