Мадонна - всіма відома американська виконавиця, поп-співачка, танцівниця, продюсер, актриса і режисер, яка частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям продовжують спостерігати більше 16 мільйонів чоловік.

За версією "Книги рекордів Гіннесса", вона сама комерційно успішна співачка в історії. А зараз на її сторінці з'явилося відео з 16-річним сином Девідом Банда Чікконе-Річі, який вирішив приміряти сукню.

Син Мадонни, скріншот: Instagram
Син Мадонни, скріншот: Instagram

У публікації хлопець ходить по будинку в білій сукні до низу і видно, що йому сподобалося в ньому.

Він впевнено ходить, ніби знаходиться зараз на показі мод, а коментатори залишилися в захваті. Також 16-річний хлопець зазначає, що відчуває себе дуже вільно в районі паху.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Впевненість - це все .......... 👊 🏽 #davidbanda @ mae_couture #Snap", - пише Мадонна в публікації.

"Омг, я люблю Його ❤️Подивися @naomi😂", "Краща прогулянка❤️🔥 🌟", "Девід чудовий", "Я думав, що це Lil nas x", "Красивий хлопець любить твої сонцезахисні окуляри❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, пішов з життя автор культових пісень Селін Діон, Барбари Стрейзанд і Бонні Тайлер

Як повідомляв "Знай.ua", солодкі ніжки Тіни Кароль засмикалися в стилі молодої Мадонни: "Як вам моє?"

Знай.ua писав, помер близька людина Мадонни і Сінді Кроуфорд. Про смерть знаменитості повідомив його менеджер і бізнес-партнер Тоно Радвані