Відома своїми скандальними і відвертими інтерв'ю українська блогерка і модель, колишня дружина екскапітана київського "Динамо" Миколи Морозюка Ірина, продовжує балувати своїх шанувальників спекотними фото. Цього разу Ірина Морозюк взялася за рекламу автобренду й похизувалася пружними формами у відвертій позі.

Ірина Морозюк залізла на невелику яхту, на інтса-моделі був всього лише купальник та капелюшок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Морозюк в мережі Instagram.

Публікація Ірини Морозюк, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Морозюк, скріншот: Instagram

"Думаю @audiofficial @auditurkiye @audi @audi_ua @audi_eu_ повинні запропонувати мені контракт", - коротко припустила Ірина Морозюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На свіжих кадрах можна помітити, що Ірина Морозюк буквально видерлася на чиюсь яхту, де на вітрилах красується реклама відомої автомобільної марки. Дівчина схрестила засмаглі ніжки, підняла руки і завмерла в елегантній позі, демонструючи свої підтягнуті форми, покриті татуюваннями.

Ірина Морозюк, фото: Instagram
Ірина Морозюк, фото: Instagram

Віддані шанувальники і друзі почали активно коментувати знімок: "Кредитний контракт?)", "Іра тільки так роби фотки. Крупним планом не треба", "Ну одне слово краля", "Соска", "Вогонь". Також підписники встигли поставити кілька тисяч схвальних оцінок у вигляді лайків.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, обраниця зірки "Динамо" роздяглася, щоб продемонструвати ідеальну фігуру після пологів.

Як повідомляв Знай.uа, колишня динамівця Морозюка в мереживній білизні нарвалася на грубість: "Не можеш себе реалізувати".

Знай.uа писав, колишня ексдинамівця Морозюка прихворіла і пірнула в ліжко, так доктора ще ніхто не чекав.