Газопостачальні компанії оприлюднили ціни на червень для українців. Так, ціни коливаються від 7,8 грн до 13,72 грн/м3.

Дані тарифи мають відношення до тих споживачів, які відмовилися від базової річної пропозиції свого постачальника і перейшли на місячни.

Мінімальні тарифи пропонують 3 компанії:
"Агросинтез Трейдинг" 7,8 грн/м3, "Евода трейд" і "Енерджі Трейд Груп" 7,88 грн/м3.

Також є постачальники, які пропонують купувати газ помісячно за ціною 7,99 грн / м3. Це "Галнофтогаз"," Стрийнафтогаз "та газзбуті з групи РГК, у тому числі найбільший за кількістю абонентів постачальник Львівщини "Львівгаззбут". Ці компанії не поміняли місячний тариф, в порівнянні з травнем і тримають однакову вартість річного тарифу.

Тарифи на газ, скріншот: YouTube
Тарифи на газ, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найдорожчий тариф за червень пропонують: "Львівенергозбут "(11,8 грн/м3), Херсонської обласної енергетичної компанії (11,89 грн/м3) і компанії "Свій" для нових абонентів – 13,72 грн/м3.

"Нафтогаз України" опублікував на сайті тільки базовий річний тариф (7,96 грн/м3) без місячного. Згідно з правилами, газові компанії повинні оприлюднити вартість газу за п'ять днів до початку місяця поставки, якщо ціна на наступний місяць буде відрізнятися від попереднього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні зросла середня зарплата: у Держстаті назвали "найбагатші" і "найбідніші" області

Як повідомляє портал «Знай.иа» "За оплату будинку-7942 гривні, тарифи зрівнялися із зарплатою": українці підрахували вартість газу на сім'ю

Також «Знай.иа " писав, що Тарифи на опалення та гарячу воду можуть зрости на 30-60%, - Котенкова