Син відомих російських артистів Наташі Корольової та Сергія Глушка (Тарзан) Архип поділився кадрами після вдалої вечірки.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Наташа Корольова і Сергій Глушко вже отримали досить багато слави завдяки своїй творчості і постійним скандалам. Тепер же зіркового подружжя наздоганяє їх син Архип, який вже почав свою музичну кар'єру.

Наташа Корольова і син Архип, фото: Instagram
Наташа Корольова і син Архип, фото: Instagram

Нещодавно молодий чоловік представив публіці свій перший трек під псевдонімом Архип Грек, а зараз продовжує радувати фанатів новими публікаціями в соціальних мережах і розповідями про життя.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Цього разу Архип опублікував серію знімків, на яких постав сидячим на даху в сутінках. Як з'ясувалося, хлопець зустрічав Світанок після гучної вечірки.

"Що може бути краще, ніж зустрічати світанок в хорошій компанії після веселої ночі😁 Яке завершення тусовки або вечірки в компанії вам найбільше подобається? Любите зустрічати світанок?",- написав Архип Глушко під фото.

У коментарях артиста-початківця шанувальники поділилися своїми спогадами щодо світанків, а також захопилися позитивним настроєм Архипа.

Нагадаємо, що Наташа Корольова шикарно відірвалася після зрад Тарзана:"Вип'ємо за любов".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарзан дивно виправдався за зради з молодою коханкою: "це ваш вибір".

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова зі смішною зачіскою викликала глузування через спів з сином: "як лом проковтнув".