Українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Катерина Нікітіна спокусила шанувальників гарячим фото.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту і участі в "жіночому кварталу". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками в соціальних мережах пікантними знімками і хвалитися своєю розтяжкою і спортивною фігурою.

Катя Нікітіна, фото: Instagram
Катя Нікітіна, фото: Instagram

На цей раз Нікітіна вирішила здивувати фанатів ніжним знімком на березі водойми. Гумористка постала на знімку в білосніжному капелюсі і сорочці вільного крою, яка оголила її плечі і ледь прикрила сідниці. Ймовірно, Катерина і зовсім не одягала білизну, щоб знімок був ще більш спокусливим.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"часом потрібно чогось не знати або щось пропустити, щоб залишатися щасливим". Ельчин Сафарлі", - написала Катерина Нікітіна під фото.

Пост Катерини Нікітіної в Instagram / скріншот
Пост Катерини Нікітіної в Instagram / скріншот

Українці ж захопилися ніжним фото від гумористки і засипали її компліментами в коментарях під публікацією.

"Чудова красуня🔥 🔥 🔥", "Неймовірно красива дівчина з Кременчука", "Шикарна, чарівна і дуже-дуже жіночна", "А продовження?", "Катюшка-Катюшка, стань до лісу задом, до мене передом!", "Ти все шанувальників спокушаєш! 🔥 😉 ",- написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що подружка Кравець з " жіночого кварталу "Нікітіна зайнялася цим прямо за кермом:" обожнюю одна і кричати...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Нікітіна показала результати тренувань по розтяжці під час фестивалю "Весело" в Туреччині.

Також Знай.uа писав, що зірку жіночого кварталу Нікітіну порвало від Івана Дорна.