На сторінці в Instagram відомого українського співака та композитора Віктора Павліка, дружина якого Катерина Реп’яхова ніби нещодавно повідомила про свою вагітність, з’явився новий допис.

«Coming soon…(Вже незабаром)», - написав співак під знімком, на якому обіймає свою вагітну кохану. Треба зазначити, що животик Катерини вже досить добре помітний, тож малюк може з’явитися вже дуже скоро.

Відомо, що пара очікує народження сина, якого збираються назвати Михайлом. Для Реп’яхової це буде перша дитина, а для двічі одруженого Павліка – четверта.

У коментарях фанати зичать щастя майбутньому малюку та його новоспеченим батькам. Дехто навіть береться передбачати долю дитини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Щастя Вам! Михасик народиться в ретроградний Меркурій та коридор затемнень! Буде особливим! Дай Бог здоров’я», - пишуть нумерологи.

«Ви красиві», «Супер гарні», «Щастя Вам!», «Класнючі, щастя Вам!», - додають підписники Павліка.

Нагадаємо, раніше "Якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батькам. Популярна телепрограма" Зоряний шлях " одного з українських телеканалів у черговому випуску підняла дуже гостру тему. Журналісти спробували дізнатися, чи допомагають сьогодні зірки шоу-бізнесу, в ці скрутні часи, своїм батькам.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Віктор Павлік влаштувався" на роботу " комунальником перед народженням сина: кладе асфальт. Віктор Павлік спробував себе в новій професії

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна Катя Репяхова вирушила з Віктором Павликом в останній вікенд: "Що буде далі-невідомо". Катя Репяхова поділилася з українцями своїми переживаннями