19-річна онука української народної артистки і співачки Софії Ротару Софія Євдокименко вчиться і працює фотомоделлю в Нью-Йорку, а також активно веде свою сторінку в соціальній мережі в Instagram, де за її життям стежить понад 160 тисяч підписників.

Зараз красуня показала, як погуляла в заповіднику "Мьюїр Вудс", який знаходиться в Каліфорнії. Цей заповідник є мальовничим лісистим парком з секвоями, довгими похідними стежками і туристичним центором.

Для прогулянки в парку Софія вибрала довгу жовту сукню з рукавами-ліхтариками, а на ноги одягла сірі півчобітки.

"Прийняття натуралізму", - підписала знімок дівчина.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Як гармонійно 💚", " як же красиво❤️", "казкова Фея", " Миленько🌼 💛", "Це де, в Нью-Йорку Така красотища? Такий казковий ліс?", "Чудово!", "Прекрасна принцеса в казковому лісі", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бабуся в курсі?: внучка Ротару Євдокименко роздяглася до трусів і засвітила шикарну фігуру

Як повідомляє портал «Знай.иа» 19-річна внучка Софії Ротару показала точену фігуру і кубики преса. Для фотосесії Євдокименко вибрала класичний костюм від українського бренду Elenareva-жакет і штани. Родзинкою образу став короткий топ, який вигідно підкреслив струнку фігуру і оголив плоский живіт моделі.

Також «Знай.иа " писав, що Внучка-красуня Софії Ротару повернулася до Києва з малюком, нарешті показала:"які ви красиві". Внучка-красуня Софії Ротару не встояла перед чарами білявого красеня