Молитва може зцілити душу і тіло, може підтримати у скрутну хвилину і допомогти побороти всі труднощі. Як же правильно звертатися до Бога, щоб привернути на свій бік удачу і успіх?

Читати молитву на удачу і успіх потрібно регулярно – тоді ефект буде максимальним, результат – повноцінним, а дія закріпиться надовго. Молитися треба, будучи непохитним та щирим у своїй вірі.

У молитві звертайтеся до певного святого покровителя, який точно «передасть» ваше прохання Богу, збільшуючи шанси на відповідь.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Православна молитва на удачу:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Господи, Отець наш Небесний! Ти відаєш, що маю я зробити, щоб принести безліч добрих плодів у Твоєму Царстві і на цій землі. Благаю Тебе, в ім’я Ісуса Христа, спрямуй мене потрібною стезею. Дозволь мені швидко та успішно навчатися і рухатися до мети. Подаруй мені Твої плани, Твої задуми, і позбав від мрій і бажань, що не від Тебе. Дай мені мудрість, ясність розуму і усвідомлення, як здіснити Твою волю. Пошли мені потрібних людей, і дозволь бути в потрібному місці в потрібний час».

Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Православна молитва на везіння:

«Господи, Отець наш Небесний! Іменем Ісуса Христа дозволь мені діяти добро на тому шляху, який ти обрав для мене. Даруй мені сил нести добро, бути корисним людям і сіяти добрі зерна в Твоєму Царстві. Напоум мене, як діяти, щоб слідувати твоєму задуму. Амінь».

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал Знай.ua Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також Знай.ua писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.