Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

31 травня знаменитість святкує день народження - Наталії виповнилося 48 років. Так, з нагоди торжества артистка приміряла абсолютно новий і досить пікантний образ, позуючи в боді неоново-жовтого і салатового кольорів з глибоким декольте, демонструючи фігуру, в тому числі пишні груди.

Зірка доповнила вбрання різнокольоровими пасмами-канекалонами, макіяжем з яскравими стрілками на очах і губною помадою кольору фуксії, а також масивними аксесуарами у вигляді сережок. Виконавиця зізналася, що для неї 48-й день народження має сакральний сенс, побажавши самій собі жити весело і пити до дна.

"Я і мої чарівниці-вигадниці @olllyvento @juls.passion @nataliiamakeupartist вирішили візуалізувати мій Новий рік ось в такому образі!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо скласти 4+8, виходить 12. В нумерології число дванадцять означає Інстинкт, волю, союз тіла, розуму і душі, позитивність, чисту енергію і перевагу. Дуже гармонійний мікс виходить!

Так і хочеться сказати собі тост: живи яскраво, пий до дна

Натуля, с Днюхою!!! 🥂🍾✌️"