Відома російська співачка Наташа Корольова продовжує радувати своїх шанувальників новими і новими кадрами із зіркового життя. Нещодавно ми писали, що Наташа разом з сином в Москві побували на церемонії нагородження однієї з премій, де популярна мама була рада успіхам сина.

Цього разу Наталі підняла фанатам настрій весняним кадром. Цікаво, що Наташа Корольова опублікувала знімок біля рожевої телефонної будки, яка була покрита вся різнокольоровими квіточками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наташі Корольової в мережі Instagram.

Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram
Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram

На жаль, Наташа Корольова ніяк не підписала знімок, проте залишила один тег: #Весна. Віддані шанувальники почали відразу ж порівнювати співачку з весняною красою і навіть заявили, що вона - "дівчинка-весна". Фанати на знімку поставили тисячі лайків і написали велику кількість компліментів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

На свіжому фото можна помітити, що Наташа Корольова в своєму класичному стилі - плаття вище коліна, туфлі і доповнює образ капелюшок. Також на грудях співачки можна помітити дрібні мережива.

Раніше повідомляли, "Бідолашна теща", - Тарзан похизувався своїм талантом перед 75-річною мамою Корольової.

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова показала, на честь якого чоловіка назвала свого сина: "Так схожий".

Знай.uа писав, Наташа Корольова засунула в рот зраднику Тарзану ноги: "Обстановка по кайфу...".