Для всіх шанувальників телевізійних талант-шоу з'явилися дивовижні новини. Канал "Україна" розпочав роботу над новим унікальним проєктом по неймовірно популярному у всьому світі формату компанії Banijay Rights All together Now.

В Україні шоу виходитиме під назвою "Співають всі" і складатиметься з 8 епізодів. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби телеканалу "Україна".

All Together Now, фото: канал "Україна"
All Together Now, фото: канал "Україна"

"Співають всі" - це безумовно найнародніше вокальне шоу, адже вперше в історії українського телебачення талант учасників оцінюватиме ціла сотня експертів.

На грандіозну сцену каналу "Україна" виходитимуть представники різних музичних напрямків – професіонали і аматори, дорослі і діти – щоб вразити своїми співочими вміннями якомога більше членів журі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Це грандіозний проект, який вражає своїми масштабами. Вперше долю учасників талант-шоу вирішуватиме не одна людина, не чотири, а відразу СТО. А очолить це унікальне журі легенда українського шоу-бізнесу", - коментує директор Департаменту розважальних програм каналу" Україна " Анатолій Сябро.

У кожному випуску перед журі постануть 12 учасників. Їх завдання-виконати композицію так, щоб якомога більше членів "сотні" встали і почали підспівувати. Учасник може набрати від 0 до 100 балів.

У фінал вийдуть два кращих вокаліста за результатами випуску. Той, хто набрав найбільшу кількість балів, проходить автоматично. А конкурсанти, які посіли друге і третє місця, за це право поборються в музичній дуелі в кінці епізоду.

Розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC в 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, в якій виходитиме це музичне шоу.

Раніше повідомляли, вагітна MamaRika оголила животик у відвертій фотосесії : "В габаритах 100-100-100".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Голосу країни" Анна Трінчер зворушливо подякувала найважливішій людині в житті: "Пишу і плачу".

Знай.uа писав, красуня з "жіночого кварталу" Еліна Мбані опинилася на висоті біля відкритого вікна: "Подруга ніч".