З Полтавської області прийшли вельми тривожні новини. У другому за чисельністю населення місті регіону, в Кременчуці стався "спекотний" інцидент. Так, місцевий житель відкрив вогонь по співробітниках Нацполіції з вікна багатоквартирного будинку.

Виявилося, що конфлікт отримав тільки фінал зі стріляниною, їй передували події в одному з нічних клубів міста.

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в мережі Facebook.

Затримання в Кременчуці, скріншот: Facebook
Затримання в Кременчуці, скріншот: Facebook

"Правоохоронці затримали жителя Кременчука, який стріляв у поліцейських з вікна квартири. Вночі працівники поліції Полтавської області отримали інформацію про обстріл поліцейських у місті Кременчук, які відпрацьовували виклик щодо конфліктної ситуації в одному з нічних закладів міста.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Невідома особа з вікна багатоповерхівки потрапила до двох правоохоронців під час виконання.

За результатами медичного обстеження встановлено, що на момент стрілянини зловмисник перебував у стані наркотичного сп'яніння. Зараз чоловіка затримано і поміщено до ізоляторя тимчасового утримання.

За вчинені дії йому може загрожувати обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на той же термін.", - повідомляють автори публікації.

Раніше повідомляли, киянка не може скористатися рахунком в Ощадбанку, відмовляються знімати арешт: "Дві постанови".

Як повідомляв Знай.uа, путінські поліцейські і вчителі накинулися на дитину через плакат: "Поверніть школу".

Знай.uа писав, хто на матраці, хто на гідроциклі: затоплені вулиці змусили українців плисти містом.