Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

31 Травня знаменитість святкує день народження - Наталії виповнилося 48 років.

Так, з нагоди торжества артистка приміряла абсолютно новий і досить пікантний образ, позуючи в боді неоново-жовтого і салатового кольорів, доповнивши вбрання різнокольоровими пасмами-канекалонами, макіяжем з яскравими стрілками на очах і губною помадою кольору фуксії.

Зірка влаштувала спільну фотосесію разом зі своєю мамою, 75-річною Людмилою Поривай - найрідніша жінка виконавиці красувалася фігурою в облягаючих джинсах і рожевій водолазці.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

"Останній день весни я хочу присвятити своїй матусі!

Вона завжди була і залишається для мене прикладом життєлюбства, відкритості, добра, креативу, порядності та професіоналізму!

Мама - ти крута!

І найчастіше хейтери в коментарях під постами не скупляться в епітетах від того, як я на неї схожа. А на кого я повинна бути схожа?

Та я просто рада і щаслива бути схожою на свою маму @mama_luda_star !

Адже вона у мене вогонь 🔥 !!!

І цей день, мама, я присвячую тобі! ❤️і хочу що б всі привітання сьогодні звучали на твою адресу !!!"

Фолловери почали коментувати фото, але їх думки розділилися: "Кошмар😢", "Два клоуни.", "Залиш маму в спокої...всьому свій час...і одяг....навіщо виставляти на сміх.", "Навіщо з матері робити казна-що...", "Старіти треба красиво і гідно...".

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.