Радянський і російський актор, виконавець, стриптизер і бодібілдер Сергій Глушко, який більш відомий під псевдонімом Тарзан, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік.

Зараз же чоловік вирішив знайти схожість між трусами і захисної маски, якими користуються мільйони людей по всьому світу під час пандемії коронавірусу (COVID-19). Він практично не бачить відмінностей між цими двома речами, якщо мова йде про крій.

Сергій Глушко, Тарзан, instagram.com/tarzan___official
Сергій Глушко, Тарзан, instagram.com/tarzan___official

"Дивовижну схожість крою захисної пов'язки і ! трусів (ну...тих самих, моїх улюблених))) навіває на дивні думки... Якщо рот вважати статевим органом (а хто зможе заперечити проти цього?!), то людство стало максимально цнотливим, бо і на рот тепер одягли труси😁", - написав Сергій Глушко у підписі до публікації.

Сергій Глушко, скріншот: Instagram
Сергій Глушко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Таку Ви дурницю написали якщо чесно", "Зовсім не залишається незахищених місць))) як жити тепер з цим?))))", "😂Яка глибока думка👏", "Дійсно змахує😂😂😂", "Чудова теорія😂", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наташа Королева забула про Тарзана і понеслася до квітів: "Все кльово..."

Як повідомляв Знай.ua, "Бідна теща", - Тарзан похвалився своїм талантом перед 75-річною мамою королевою

Також Знай.ua писав, Наташа Королева показала, на честь якого чоловіка назвала свого сина: "Так схожий"