Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Відомо, що виконавиця їздила з концертом в Миколаївську область в місто Южноукраїнськ.

У цю ж поїздку Цибульська відвідала одну з визначних пам'яток регіону - заповідник "Гранітно-степове Побужжя". Під враженням від відвіданого місця, артистка зазначила, що Україна - найкрасивіша країна.

"Україна - найкрасивіша країна в світі ♥️⠀

Став 🔥 в коментарях, якщо погоджуєшся⠀

А потім глянь в вікно, подякуй за те, що маєш, перестань нити і вривайся в понеділок. Класного тижня!⠀
, - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Навзаєм! Класного нам тижня!", "Класні фото., класна модель 🔥ще і спецефекти 🔥🔥🔥", "Так Україна найкрасивіша країна і добрі люди", ", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська приголомшила українців перед розлученням Дзідзьо:"народила тобі сина". Ольга Цибульська прокоментувала розлучення свого кума Дзідзьо з дружиною Ярославою.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кума Дзідзьо Оля Цибульська опинилася з однією подушкою на вокзалі: "Уявляєте тусовку?"Оля Цибульська опублікувала кілька архівних фотографій і розповіла історію зі свого минулого. ⠀

Також «Знай.иа " писав, що Кума Дзідзьо Цибульська розповіла про краще побачення під Ейфелевою вежею: "Повернулася з сином під серцем". Цибульська досить ретельно приховує своє особисте життя. Лише нещодавно вона зважилася показати свого сина Нестора, зате чоловіка співачка продовжує приховувати від громадськості.