Із Закарпатської області прилетіли дуже цікаві новини, про людську доброту та відданість професійним обов'язкам. Так, бійці рятувальної бригади ДСНС врятували життя кучерявому цуценяті, який провалився в каналізацію.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook.

Рятувальники із Закарпаття, фото: Facebook
Рятувальники із Закарпаття, фото: Facebook

"Закарпатські рятувальники дуже дружні до тварин, які потрапили в біду. Вчора ввечері до Служби порятунку подзвонили медики Воловецької центральної лікарні і попросили врятувати цуценя, що впало в каналізаційний люк.

На допомогу пухнастику прибули фахівці 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Воловець і за лічені хвилини отримали собаку назовні. Один з рятувальників серцем сприйняв долю маленького цуценя і тому вирішив забрати його додому!", - повідомляють автори публікації, а також показують знімки з місця інциденту.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Рятувальники із Закарпаття, фото: Facebook
Рятувальники із Закарпаття, фото: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що в Маріуполі гвардійський службовий собака виявив вибухівку, чим зміг запобігти теракту.

Так, під час патрулювання Службова вівчарка різко почала реагувати в бік дерева на алеї, повз яку проходив маршрут гвардійців. Підійшовши ближче до ялинки, службовий пес дав зрозуміти, що біля дерева, ймовірно, знаходиться небезпечний предмет.

Раніше повідомляли, Карпати поглинули групу туристів-роззяв, рятувальники зробили все можливе: спускалися з Говерли і…

Як повідомляв Знай.uа, у Києві крихітного пухнастика визволили з вогняної пастки: втратив маму і сестричок з братами.

Знай.uа писав, у Харкові пожежники витягли з вогняної пастки жінку з переляканим котом: кричали і кликали на допомогу.