Ці вихідні для рятувальників виявилися "щедрими" на заявки пов'язані з чотирилапими друзями. Так, у Херсоні рятувальники дістали з пастки домашнього мопса.

Про це розповіли в пресслужбі ДСНС України.

Так, 23 травня, в Херсоні на номер "101" зателефонувала стурбована жінка і повідомила про те, що на вулиці 200 років Херсона її песик впав у відкритий люк каналізаційного колодязя.

фото: ДСНС України
фото: ДСНС України

За заявленою адресою виїхав черговий розрахунок аварійно-рятувального загону спецпризначення. Рятувальники за допомогою сходів дісталися до мопса, який впав на глибину понад 2 метри.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На щастя, колодязь був без води. Песик на ім'я Річ показав хороше виховання і під час рятувальної операції поводився спокійно і не пручався. Домашнього улюбленця дістали з пастки і передали власниці. Жінка подякувала рятувальникам за порятунок свого пухнастого друга.

Ще одна рятувальна операція з порятунку пухнастика чекала надзвичайників на Кіровоградщині. Там знадобилося знімати кота з високого дерева, адже сам він злізти був не в змозі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленький кіт впав з четвертого поверху і застряг на козирку під'їзду: не впорався б без рятувальників. Котика повернули господарям в цілості й схоронності

Як повідомляє портал «Знай.иа» Малюк впав у глибоку яму і міг тільки скиглити, рятувальники терміново прибули на місце. Рятувальники допомогли вибратися маленькому цуценяті з 2-хметрової ями на Кіровоградщині.

Також «Знай.иа " писав, що Українські рятувальники витягли малюка з покинутої криниці: сам би не вибрався. У Дніпропетровській області рятувальники допомогли вибратися з пастки чотириногому другу.