Віктор Павлік - відомий український співак, який не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями, будь то фотографії або відео, в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 80 тисяч осіб.

Зараз чоловік поділився довгоочікуваною звісточкою з усією Україною. Вже зовсім скоро його дружина Катерина Реп'яхова народить йому синочка. І все це відбудеться під час Ретроградного Меркурія, про що повідомив один з користувачів в коментарях під публікацією в Instagram.

Віктор Павлік, скріншот з відео
Віктор Павлік, скріншот з відео

Віктор Павлік опублікував фотографію з дружиною, сидячи за столом під час якогось заходу. Партнери з посмішками на обличчі дивляться прямо в камеру. Стало відомо, що музикант також підготував пісню до народження сина, яка вийде вже завтра, 1 червня 2021 року.

"Facebook Instagram:

"Coming soon ... Фото Лідія Тропман — з Ekaterina Repyahova", - пише виконавець в публікації в Facebook і Instagram.

Coming soon при перекладі з англійської означає - "Зовсім скоро".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Мої сонечка❤️", "Приємна мить", "Нехай Бог допомагає!", "Господь з Вами! Здоров'я Вам і щастя🥰", " Будьте здорові, молодята!!!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віктор Павлик і Катерина Реп'яхова "напророкували" долю майбутнього сина: "В ретроградний Меркурій"

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлик і Михайло Поплавський "злетілися" на спільне свято: "Зіброва не вистачає"

Знай.ua писав, дружина Віктора Павлика перед пологами згадала день їхнього весілля: "Бути твоєю..."