Відома українська співачка і телеведуча Ірина Федишин частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч чоловік.

Зовсім недавно виконавиця ділилася величезним списком міст, в яких пройдуть її концерти - в червні і на початку липня. Зараз же публікацією поділилася не вона, а її чоловік Віталій Човник, з яким Ірина Федишин у шлюбі з 2006 року.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

Чоловік виклав фотографію співачки в чорному вбранні і з величезним букетом червоних троянд на тлі траси.

Блондинка, з посмішкою на обличчі, дивиться прямо в камеру, притримуючи квіти двома руками.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Моя принцеса❤️", - пише Віталій Човник у публікації.

"Найкраща ваша, наша Ируся❤️", "Королева😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Цей знімок ще день тому публікувала сама Федишин, запитуючи у шанувальників, чи люблять вони фотографії з квітами чи ні. Сама ж виконавиця дуже любить. Крім цього знімка в пості Ірини також є ще, в машині або перед нею.

Нагадаємо, Ірина Федишин показала архівний знімок ще зі школи: випускний вечір і троянда в руці

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин довела себе до знемоги, фанати стурбовані: "Мінус 11 кг"

Знай.ua писав, Федишин "зрадила" Львову? Співачка здивувала українців планами. Вона планує їхати в тур по Україні, щоб мати можливість зустрітися з фанатами.