Перший місяць літа в Україні почнеться з холодних дощів і сильного вітру. У східних і південних областях пройдуть грози.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, в західних областях температура повітря складе +13 +15 градусів, вночі температура знизиться до +4 +6 градусів.

У центральних областях вдень очікується близько +13 +15 градусів, а вночі – +4 +6 градусів. У північних областях у вівторок температура повітря вдень буде в межах +13 +15 градусів, а вночі – +4 +6.

У східних регіонах стовпчики термометрів покажуть +14 +17, вночі – +10 +12. На Півдні температура буде +14 +16 градусів вдень, нічна – +11 +13 градусів.

погода 1 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй Facebook-сторінці, що 1 червня в Україні тепла не стане більше, а дощі продовжать заливати більшість областей. У вівторок над Кримом і Приазов'ям розташується циклон, який своїми атмосферними фронтами викличе дощі на значну частину території України.

Дощі та місцями сильні зливи завтра очікуються на Півдні, на Сході та в більшості центральних областей країни. До дощів приєднається сильний вітер східного і північно-східного напрямків.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.