Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,8 мільйона фоловерів.

Стало відомо, що останній вікенд цієї весни артист вирішив провести в компанії нових чотирилапих друзів-пуделів.

Як зазначив Кіркоров, то в його найкраща роль по життю - це дресирувальник. Після великодушно запропонував свої послуги, але попередив, що вони у нього дорогі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Фінальний весняний вікенд 2021 в компанії нових друзів!🐩 А взагалі моя найкраща роль по життю - дресирувальник!🎯Звертайтесь - дресирую артистів, сучок і псів. Дорого. Дзвонити директору. Запис на літо 2021 відкритий📮", - написав Філіп.

"Доброго ранку, Філіп!!!🌞 🌞 🌞 Який милий ваш новий дружок!!!😍 😍 😍 👍 👍 👍 🐩 🐩 🐩 Такий Красень!!!❤ ❤ ❤ Дякую Вам за настрій!!!😉 ", "Головне в цій справі гарний настрій!! 🔥Вам, Пилип @fkirkorov, як ні кому, підходить посміхатися і радувати собою оточуючих!! Ви позитивний енерджайзер з неповторною посмішкою і унікальним чарівністю!!😍 ", "Філіп, класно виглядайте!", "ми вас дуже любимо! ставте лайк хто любить Філіпа Кіркорова 💗", " Я теж хороший дресирувальник. Дресирую своїх дітей і чоловіка😂", " ви наш кумир! обожнюємо вас всім серцем", " спасибі, сам то дресирування піддаєшся?", "Піднімаєте настрій, Філіпп 🔥", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров повернувся додому після провалу на Євробаченні: "чекають люблячі люди". Кіркоров цього року взяв під своє крило представницю на Євробаченні від Молдови, молоду співачку Наталію Гордієнко

Як повідомляє портал «Знай.иа» 44-річний Галкін захопився копією Пугачової, їй всього 50:"рідний мій чоловік". Нещодавно знаменитість зворушливо привітав старшу дочку Примадонни, Христину Орбакайте - 25 травня співачці виповнилося 50 років.

Також «Знай.иа " писав, що Колишній Бузової Дава опинився на лікарняному ліжку: прокляття Олі в дії. Дава отримав серйозну травму після розставання з Бузовою