Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 7 мільйонів чоловік.

На просторах Youtube нова пісня з кліпом "Роздягнена" знаходиться вже в чотири дні. За цей час матеріал переглянули вже більше трьох мільйонів разів, про що і вирішила розповісти виконавиця. Ані Лорак дуже вдячна фанатам за таку віддачу і приємні коментарі. Співачка постала в золотистій сукні з великим вирізом на ніжці і з оголеним животиком.

Ані Лорак, скріншот з відео
Ані Лорак, скріншот з відео

"Дорогі мої, спасибі за мільйони переглядів і ваші приємні коментарі! "Роздягнена" вже який день тримається на перших позиціях в трендах YouTube 🔥 який рядок з пісні відгукується в вас найбільше?", - пише Ані Лорак.

У кліпі співачка опинилася без свідомості на білосніжному пісочку, коли її в такому стані помічає красень. Він біжить їй на допомогу і відносить до житла, після чого Лорак приходить до тями.

"Красива, ніжна пісня 😍але, "Наполовину", звичайно, набагато сильніше і емоційніше❤️", "До біса всю географію, всі кілометри, тільки б ми були щасливі❤️", "Абсолютно всі рядки пісні шикарні!❤🔥", "Голос твій далеко, я так люблю його💔", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, колишній продюсер Ані Лорак розкрив подробиці інтимного життя співачки: "Перший с*кс був..."

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Лазарєв показав "роздягнену" Ані Лорак: "Тримайте її міцніше"

Знай.ua писав, 42-річна Ані Лорак у новому кліпі похвалилася ідеальною фігурою в купальнику