Хлопчик з Індії визнаний Людиною з найбільшою кількістю пальців. Дане явище називається полідактилія.

Дитина на ім'я Акшат Саксена був визнаний Людиною з найбільшим числом пальців. У однорічної дитини їх виявилося в цілому 34, якщо рахувати пальці на всіх кінцівках, про це повідомляє телеграм-портал Книга рекордів.

Хлопчик проживає на півночі своєї Індії і володіє унікальною мутацією. На кожній з його рук по сім пальців, а на ногах і зовсім по десять. Цей дефект є вродженим і називається полідактилія. Він іноді зустрічається у людей і тварин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додатковий палець зазвичай являє собою невеликий шматок м'якої тканини, який можна видалити. Іноді він містить кістку без суглобів; рідко це може бути повністю функціонуюча кінцівка.

Додатковий палець найчастіше зустрічається на ліктьовий стороні кисті (мізинець), рідше - на променевої стороні (великий палець) і дуже рідко - в межах трьох середніх пальців. Додатковий палець найчастіше є аномальною розвилкою існуючого пальця, або вона може рідко виникати на зап'ясті, як повністю окремий палець.

Нагадаємо, раніше Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість в Леопарді. Найбільші сідниці в світі не змогли сховатися за смужкою леопардового купальника.

Як повідомляв портал " Znaj.ІА", самса розірви рот: кухарі приготували 153-кілограмовий торт і встановили рекорд. Гігантською самсою нагодували сотні нужденних і бездомних

Також " Знай.ІА" писав, чоловік поскаржився на дивну піцу в "Сільпо": "не щурячі, але...". На вигляд піца була досить апетитною