Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця знову поділилася кумедним відеозаписом за участю подруг і мами - Лідії Петрівни. Ця публікація теж відноситься до вина певної марки, яку Каменських залишає в кінці підпису.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Дівчата йдуть по колу і намагаються здути гральні карти, щоб, ймовірно, не програти.

"У нашій компанії дівчаток розваги придумуються на ходу😅🍾тому нам завжди так весело один з одним🥰", - пише Настя Каменських в публікації.

"Крута ідея для компанії👍👍👍👍👍", "Супер!! А я живу за принципом: життя дається людині один раз. І прожити її треба так, щоб там нагорі офігелі і сказали " А ну-ка повтори!"🔥🔥🔥", "🔥Вогонь люблю люблю", "I мамуля Каменська", "Прекрасна компанія🔥❤️", "Менше випивайте дівчата", "Дівчатам більше не наливати", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на спокусливу хуторянку заради буйного жеребця: "Боюся, вона скажена..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських влаштувала перегони з Потапом просто крізь людей: "І нехай весь світ почекає"

Знай.ua писав, Потап пішов на ризик заради упіймання "Моргенштерна" в Дубаї: "Там же і посадять тебе"