Відома українська спортсменка, чемпіонка світу, а також учасниця шоу "Танці з зірками" Анна Різатдінова поділилася новими думками і знімком зі своїми шанувальниками.

Нова публікація з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, і там дівчина вирішила продемонструвати шанувальникам цілий ряд нових фотографій. Всі вони були зроблені в рамках важливого проекту-фотовиставки #SkinScan #яберегусвоюкожу.

Присвячений він онкології шкіри. Анна Різатдінова пише: "Я ніколи особливо над цим не замислювалася. Але виявилося, що рак шкіри - дуже поширена проблема в усьому світі. А в Україні показник захворювань навіть вищий, ніж у Європі, тому що багато хто не ставиться до цього серйозно".

У зоні ризику знаходиться кожен, адже у кожного є на тілі родимки, або ж хоч раз ми обгорали на сонці. Саме тому, спортсменка вважає, що дуже важливо привернути увагу до даної проблеми, і зважилася взяти участь в даному проекті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Анна Різатдінова, фото: Instagram
Анна Різатдінова, фото: Instagram

Після цього, Анна Різатдінова стала більш усвідомленішою, і тепер знає як берегти свою шкіру, щоб запобігти росту пухлини.

  1. Уникати довгого перебування на сонці в жарку пору доби-з 10 до 16.
  2. Використовувати сонцезахисні засоби з SPF. Вони блокують негативний вплив ультрафіолетових сонячних променів на нашу шкіру.
  3. Регулярно відвідувати дерматолога. Це потрібно робити хоча б раз на рік, особливо після відпочинку в жарких країнах. Планові відвідування лікаря повинні увійти в звичку. Тоді всі проблеми можна буде виявити на ранній стадії і уникнути ускладнень в подальшому.

Нагадаємо, Анна Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "дізналися?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Різатдінова звернулася до легендарної тренерки Альбіни Дерюгіної в день народження: "приклад для мене".

Також портал Знай.ua писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.