Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, як "вийшла заміж" за колегу Євгена Сморигіна. Жартівливе фото про це вона розмістила в своєму Instagram.

"Ну, ось я і вийшла заміж... на старості років. За грузина Євгенія Сморигіна", - написала незаміжня актриса.

"Нарешті!!!", - прокоментував це повідомлення сам Сморигін.

"Таки друга дружина схожа на першу»," я вже думав, що ви, Вікторія, не будете виходити заміж", - пишуть здивовані фанати актриси.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Рада та любов!", "Краща пара", "Ой, Віка, а скільки щастя на обличчі!» ,- зазначають коментатори.

"Я потрапила в казку!", "Я аж трохи злякався, треба піти переодягнутися перед весіллям всім", "Ось це перевтілення!", "Я б подивився на таке весілля!",- додають фанати Булітко і Сморигіна.

Нещодавно актор "Дизель Студіо "Євген Сморигін вирішив підтримати український гурт" Go-A " перед фіналом Євробачення. І зробив це в знаменитому образі Баби Жені. Євген вирішив трохи "пошаманити" і начаклувати Україні перемогу на музичному конкурсі "Євробачення-2021". Зробив він це в образі улюблениці українців – бабусі Євгенії Михайлівни.

Нагадаємо, раніше Актори "Дизель шоу" розповіли, що об'єднує українців по всьому світу: "Зв'язок між поколіннями"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Go_A отримали потужну підтримку від конкурентки на Євробаченні 2021: "будемо шуміти"