З міста Харків прийшли дуже дивні новини, гастрономічного характеру. Тут місцеві жителі в одному з супермаркетів популярної мережі "Фоззі" просто в замішанні. Виявилося, що персонал магазину ніяк не може визначитися з ціною на такий фрукт, як банани.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Банани в "Фоззі", фото: Telegram
Банани в "Фоззі", фото: Telegram

"Магазин #Fozzy на вул.Героїв Праці, 9. Не зрозуміло, за якою ж все таки ціною ці банани?", - коротко пояснили ситуацію автори публікації.

Також до публікації автори додали фотографію, на якій можна помітити дві різні ціни на двох практично ідентичних цінниках. А сама різниця становить три гривні. Покупці не можуть точно розрахувати, якою ж буде сума при оплаті на касі.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що український парламент проголосував за Закон про обмеження обігу пластикових пакетів. Целофанові пакетики, які розкладаються сотні років, поступово вилучатимуться з продажу. Це відмінний привід перейти на такий вид ємностей для продуктів, як "шоппер".

Раніше повідомляли, киянка купила світшот і "потонула": "це ви називаєте s?".

Як повідомляв Знай.uа, Укрпошта підсунула українці "випрані" документи: "розлили і вирішили не морочитися".

Знай.uа писав, українець поскаржився на Нову пошту і показав розгромлену пралку: доведеться руками.