Зараз все більше популярності набирає рух бодіпозитив, яке спрямоване на повагу як свого зовнішнього вигляду, так і чужого. Це про право комфортно себе почувати в будь-якому тілі.

У сюжеті програми" Зірковий шлях " вирішили поговорити з українськими знаменитостями, щоб з'ясувати у них, як же вони ставляться до цього руху. Якщо аналізувати український шоу-бізнес, то цей термін приписують відомій реп-виконавиці Alyona Alyona, проте сама жінка з обережністю ставиться до цього поняття.

"У мене не було ніякої ідеї пропаганди бодіпозитиву. Тому прошу всіх: не вішайте на мене це! Я просто така, яка є. Я кажу, що прийняла себе, проте не пропагую йти боротися, бити обличчя тим, що назве вас товстими" - говорить Alyona Alyona.

"Моя ідеальність - в моїй не ідеальності" - написала Настя Каменських у своїй публікації. Вона також тривалий час мала проблеми із зайвою вагою. Вона завжди соромилася себе, переживала, і часто не сприймала себе. Зараз же до неї прийшло усвідомлення, що ми зобов'язані любити себе, незважаючи ні на що.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тоня Матвієнко також вирішила висловитися з цього приводу. Вона каже, що якби не була артистом, то навіть не турбувалася б з цього приводу, так як жінка в будь-якій вазі прекрасна. "Не можуть бути всі худі" - каже співачка.

Однак, сама вона стежить за своєю фігурою. Раніше вона не могла в дзеркало на себе дивитися, і навіть соромилася чоловіка.

Нагадаємо, Потап пішов на ризик заради упіймання "Моргенштерна" в Дубаї: "Там же і посадять тебе"

Як повідомляв " Знай.ІА", Настя Каменських розсунула ніжки і показала пружні груди заради Потапа: "Немає слів"

Знай.ІА писав, Потап розтопив серце Насті Каменських романтичним подарунком: "Лоскоче вухо»